Om A&M Hemservice i Stockholm AB

certA&M Hemservice i Stockholm AB har funnits på marknaden sedan 2006. Under åren har vi utformat vårt alldeles egna städsystem som gör att vi kan leverera högkvalitativa tjänster på kort tid. Vi är ett företag med en enkel och genomskinlig ledarstruktur samt raka kommunikationsvägar. För dig som kund innebär det trygghet och du kan vara säker på att dina önskemål respekteras och når snabbt fram till den som utför tjänsten.

Storstädning, hemstädning och kontorsstädning i Stockholm

Vårt hem är bland det mest personliga vi har. När vi möter kunden för första gången utgår vi därför alltid från vad som är viktigast för kunden. Varje hushåll är unikt och kräver ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser och planeringar. Med högt ställda mål jobbar våra anställda alltid för att ge dig en riktigt bra service. Målsättningen är inte att bara infria dina förväntningar, utan att överträffa dem. Vår långa branscherfarenhet av hushållsnära tjänster har gett oss den kunskap och trygghet som gör att alla inblandade parter känner sig som vinnare vid avslutat jobb hemma hos dig.

Vår personals drivkraft är att alltid hitta den bästa lösningen för ett gott utförande av de beställda tjänsterna. Kunden står alltid i fokus!

Kontakta Arek främst på mejl men också via sms:

E-post: info@amhemservice.com
Mobil: 076-247 69 97

Du kan även kontakta Maryna på telefonnummer 070-777 80 36.

Eller ring kundtjänst:
Tel: 08-437 555 25

A&M Hemservice i Stockholm AB
Kundtjänst/Administratör

Arek, Team-leader

IMG_8606OBS!
Avbokning som görs mindre än 24 innan den planerade städningen debiteras enligt följande modell:

* Vid bokad städning upp till 3 timmar så debiteras 1 timme.
* Vid bokad städning över 3 timmar så debiteras 2 timmar.